JÁRMŰPONYVÁZÁS

Bármilyen járműről is legyen szó, teljes körű kivitelezést, szaktanácsadást biztosítunk. A közúti teherszállításban résztvevő hagyományos és egyedi felépítményekre egyaránt készítünk ponyvát, akár feliratozva, reklám-anyagokkal ellátva is. Ebben a kategóriában fontos kiemelnünk, hogy a járművek ingyenes reklámhordozók.

Kiváló technikai hátterünknek köszönhetően ma már a ponyvákon is bármilyen grafikai elem megjeleníthető, amit digitális UV nyomtatással végzünk. Ez a technológia jelenleg a legkorszerűbb és időtállóbb eljárás. Ebben a kategóriában a következő típusokat emelnénk ki:

KAMION POYNYVÁK:

 • Feszítőszerkezetes kialakítás.
 • Rolós vagy fix oldalfalak
 • Direkt  vagy szalagos spaniferes kivitel.
 • Akár UV nyomtatott oldalfalakkal, mellyel kiváló minőségű ingyenes reklámfelület hozható létre.
 • Kivitelezés telephelyünkön vagy előre egyeztetve az Ön telephelyén is.
 • Rögzítésre, technikailag számos lehetőség létezik, melyben teljes körű tanácsadást biztosítunk.

KISTEHERAUTÓ PONYVÁK,
EMELŐHÁTFALAS TEHERAUTÓK,
PÓTKOCSIK

 • Teliponyvás vagy
 • Rolós elhúzhatós, spaniferes kivitel.
 • Feszítőszerkezetes kialakítás is teret nyert a kisebb felépítmények esetében is.
 • Készülhetnek UV nyomtatott oldalfalakkal, mellyel kiváló minőségű ingyenes reklámfelület hozható létre.
 • Kivitelezés telephelyünkön vagy előre egyeztetve az Ön telephelyén is.
 • Rögzítésüket tekintve számos kialakítás létezik, mely lehet: vámzáras, lefűzőszíjas, kicsapókampós, gumiköteles. Minden esetben az Ön igényeire szabott kialakítást biztosítunk.

UTÁNFUTÓ PONYVÁK:

Nem csak a nagy, de a kis dolgok is fontosak.
Utánfutó ponyváknál a legelterjedtebb az elöl fix, hátul lefűző szíjas kivitel.
Legtöbbször gumikötéllel rögzítve, ezzel biztosítva a ponyva gyors bontását.
Igény szerint ablakok kialakítása.
Kivitelezésben a fő szempontunk, a könnyű kezelhetőség, minőség és az időtállóság. UV nyomtatott oldalfalakkal, mellyel kiváló minőségű ingyenes reklámfelület hozható létre.

EGYEDI FELÉPÍTMÉNYEK PONYVÁZÁSA:

Egyedi formavilággal, kialakítással bíró felépítmények esetében pontosan méretre alakítjuk, az Ön igényei szerint a felépítményre kerülő ponyvát.
Gyártottunk már repülő szállító utánfutót, állítható magasságú felépítményre ponyvát, rugós hátfallal ellátott felépítményt, élőállatszállító ponyvás felépítményt.
Kivitelezésben a fő szempontunk, a könnyű kezelhetőség, minőség és az időtállóság.
UV nyomtatott oldalfalakkal, mellyel kiváló minőségű ingyenes reklámfelület hozható létre.

BILLENCSEK:

 • Az ügyfeleink egyedi, funkcionalitást elősegítő igényeinek kielégítése.
 • Egyszerű, gyors rögzítéstechnika alkalmazása.
 • Kivitelezésben a fő szempontunk, a könnyű kezelhetőség, minőség és az időtállóság.

IPAR, MEZŐGAZDASÁG, KERESKEDELEM

Mikor azt mondjuk ponyvakészítést vállalunk mindenre, akkor azt valóban így is gondoljuk. Az ipar és mezőgazdaság az a terület, ahol nem mindennapi lehetőségek elé nézünk. Csapatunk olyan létszámmal rendelkezik, hogy nem csupán a legkisebb ponyva, de még egy
óriás ponyva teljes körű kivitelezését is bátran megoldjuk.

CSARNOK ÉS  RAKTÁRSÁTRAK KIALAKÍTÁSA:

Egyre szélesebb körben elterjedt a csarnokok építése, és ezen felületek ponyvával való kivitelezése, mivel ezen felépítmények mobilak, bonthatóak és így nem igényelnek építési engedélyt.
Segítséget tudunk adni igény szerint a vázszerkezettel együtt a komplett kivitelezésben is.
Használhatjuk kültéri tárolásra, hideg raktárak kialakítására, vagy meleget nem igénylő tevékenység folytatására.
A ponyva rögzítését leginkább már feszítőszerkezetes megoldásokkal végezzük, hogy minél ellenállóbb legyen a szélsőséges időjárási viszonyoknak.

TÉRELVÁLASZTÓK, FÜGGÖNYÖK

Legyen szó fix fal kialakításáról, függönyponyváról, vagy görgősínes megoldásról, kollégáink kreatív és egyedi megoldásokkal tudnak segíteni.
Fontos számunkra a praktikusság, a könnyen kezelhetőség és egyben az esztétikus megjelenés.

AGRÁRPONYVÁK, TAKARÓPONYVÁK, SÁTORPONYVÁK

A mezőgazdaságban valamint az állattartásban is nagy szerepet játszik a ponyva.
Általános probléma a fóliasátrak gyors amortizációja. A ponyva ebben nyújt nagy segítséget, hiszen jóval időtállóbb alapanyag. Nagy szakítószilárdág, UV állóság és természetesen vízállóság jellemzi.
Különböző takaróponyvák készítését is vállaljuk. Legelterjedtebbek a konténerek, ipari gépek, tűzifa, medencék és csónakok takarása. Ettől függetlenül bármilyen felületet is szeretne letakarni, kérjen tőlünk bátran segítséget. Kivitelezésben a fő szempontunk, a könnyű kezelhetőség, minőség és az időtállóság.

OTTHON, HÁZ, KERT.

Otthonunkban, kertünkben számtalan területen tudjuk a ponyvát alkalmazni. Letakarásra, kiülők kialakítására, árnyékolásra, védelemre minden esetben kiváló lehetőséget nyújt a ponyva. Mindig arra törekszünk, hogy megjelenésben teljesen beleilleszkedjen otthona környezetébe.

TERASZ PONYVÁK

Otthonokban egyre divatosabbá vált a teraszok ponyvázása, téliesítése. Számunkra nem csak a funkció, hanem a modern, stílusos megjelenés is fontos. Mivel nem minden terasz úgy készül, hogy az ponyvázható legyen, így a felépítmények kialakításában is segítséget nyújtunk.
Mindig figyelembe kell vegyük ügyfeleink igényét, így teljesen egyedi megoldásokat is kínálunk.

GARÁZSBEÁLLÓK

Védje autóját az időjárástól! Ma már nagy segítséget tud nyújtani a ponyva ebben is. Itt már nagyon fontos a könnyű kezelhetőség, hiszen zord időjárási viszonyok között fontos, hogy minél gyorsabban és egyszerűbben be lehessen állni az autóval. Erre szolgálnak például a görgős valamint függöny szerű megoldások.

TETŐPONYVÁK

Különböző tetőponyvák készítését is vállaljuk. Itt viszont nagyon fontos, hogy az szakszerűen legyen rögzítve. Hogy miért? Tetőponyva készítésénél számtalanszor tapasztalható, hogy az erős szél könnyedén alákap. Így ennek megfelelő vastagságú ponyva, valamint rögzítéstechnika szükséges.

ÁRNYÉKOLÓK

Nem csak az árnyékoló ponyvák elkészítését, hanem annak teljeskörű megtervezését és kivitelezését is vállaljuk.
Legyen szó akár az ahhoz szükséges tartóoszlopok kialakításáról is.

MEDENCETAKARÓK, MEDENCÉK BÉLELÉSE

A ponyva nem csak télen, de még nyáron is nagy segítséget tud nyújtani. Óvja medencéjét a homoktól, portól. Ezzel megkönnyítve a nyári fürdőzést. Nem csak takarásra, de medencék belsejébe is kiválóan alkalmazható a ponyva, mivel teljesen vízálló alapanyagról van szó.

MOBIL ÉS RENDEZVÉNYSÁTRAK

Kiváló minőségű mobilsátrak kínálatából válogathat. Különböző méretben kaphatók. Legyen szó csak egy otthoni sütögetésről, vagy pedig egy nagyobb rendezvényről. Mind a két esetben nagyszerű funkciót nyújt. Nagy előnye, hogy könnyen felállítható, illetve szétszerelhető.
Kivállóan alkalmas rendezvényeken ideiglenes kiállítási standnak, elárusító pavilonnak.