REKLÁMDEKORÁCIÓ

Üzletek, kirakatok , irodák, áruházak

Több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezünk, az újonnan nyíló, vagy átalakítás alatt lévő kisebb – nagyobb üzletek komplett arculati megjelenésének kivitelezésében. Több áruház nyitásában is részt vettünk már az elmúlt években.
Marketing, reklám területén szinte minden feladattal megbirkózunk, amely szükséges ahhoz, hogy a cégek megjelenése, működése egységes és felismerhető legyen. Készítünk reklámfeliratokat, táblákat, különböző alapanyagokra, zászlókat,  rollaup-okat, molinókat. Amit ügyfelünk elképzel, mi kivitelezzük.
Referenciaként néhány fotó és a cég neve jelzi, hogy országosan végezzük munkánkat, sőt az országhatár sem akadály ma már.  Nézze meg galériánkat rengeteg  illusztrációt talál munkáinkról.

JÁRMŰDEKORÁCIÓ

A lehetőségeknek csak a képzelet szabhat határt. Ezek a dekorációk színesek, látványosak, információt közölnek, és nem utolsó sorban jelzik, hogy az Ön cége is a piacon van. Keressen minket, megbeszélve igényeit, javaslatot tudunk adni a legjobb lehetőségre.

Járműdekoráció

Mindig kell egy mozgó reklám. Nem szabad elhanyagolni ezeket a felületeket, hiszen folyamatosan hírt visznek vállalkozásáról. Használja ki a legkézenfekvőbb reklámfelületeket – a saját céges autóját. A vágott fóliás dekorációtól a komplett autócsomagolásig bármilyen technikával kivitelezni tudjuk elképzeléseit.
A járműpaletta számos tagja megfordult a kezeink között, amelyeket a teljesség igénye nélkül sorolunk itt fel, és nézelődhet galériánkban is a lehetőségekről.

  • Személyautók dekorációja

  • Buszok, dobozos felépítmények, furgonok dekorációja

  • Teherautók, kamionok feliratozása

  • Repülőgépek, hajók , motorok feliratozása, dekorációja

  • Komplett színcsere: Tegnap még piros volt a ma már gyöngyház fehér az autó.

ÉPÜLETEK, JÁRMŰVEK HŐ ÉS BETÖRÉS VÉDELME

TÜKRÖZŐ VAGY NEM TÜKRÖZŐ FÓLIÁVAL

A fólia kiszűri a nap káros hőhatását és vakító sugarait, de beengedik a fényt.
A fólia segítségével általában lényegesen csökkenthető a szobák belső hőmérséklete.

Minden fólia UV szűrő réteggel ellátott az UV sugarak akár 99,9%-os kiszűrése érdekében, így jelentősen csökkentve a fakulás veszélyét az üvegen keresztül.

ÉPÜLETÜVEGEK BIZTONSÁGI FÓLIÁZÁSA

Az ablaküveg belső oldalára erősített biztonsági fólia megnöveli az üveg szilárdságát és a törött ablaküvegeket is képesek helyükön tartani.
Védi otthonaink biztonságát, elriasztja a nem kívánt látogatókat és csökkentheti egy esetleges elemi csapás okozta károkat.
A fólia megfelel az összes európai és hazai egészségügyi és biztonsági előírásnak.
A biztonsági fóliák szintén el vannak látva UV szűrő réteggel.